Vikingreizen

motorreizen en autoreizen voor Noorwegen reisliefhebbers

Onze garantie

Vikingreizen heeft zich aangesloten bij het Garantiefonds Gespecialiseerde TourOperators, welke volledig wordt erkend door de ANVR en de SGR.

Dit garantiefonds is speciaal opgericht voor de kleinere reisorganisatoren die in specifieke niches van de reismarkt een rol spelen. Vikingreizen past hier goed bij omdat zij zich heeft gespecialiseerd in individuele reizen door Noorwegen voor auto's en motoren. Geen groepsreizen, geen andere gebieden, dus volop gefocust op Noorwegen.

 

Garantiefonds voor de Noordkaapreis

GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 9,00 euro per persoon in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Vikingreizen heeft ervoor gekozen de bijdrage voor GGTO in de reissom op te nemen, evenals boekingskosten en administratiekosten. Bij ons is de reissom gewoon uw totale reissom, zonder verborgen extra kosten.