Vikingreizen

individuele auto en motorreizen in Noorwegen

Individuele motorreizen in Noorwegen

Op een motorreis is de route het belangrijkste. Toeren over smalle bochtige binnenwegen. Door ruige natuur, langs fjorden, gletsjers en watervallen. Op bergpassen en langs woeste rivieren geniet u intenser dan op de hoofdweg.

Iedere individuele motorreis in Noorwegen biedt een veel bezienswaardigheden. Slapen doet u in 3 of 4 sterren hotels. Iedere motorreis, kort of lang is altijd de moeite waard.

Individuele autoreizen in Noorwegen

Op een individuele autovakantie wil je ook tijdens het rijden veel zien. Op de stille binnenwegen kun je op de weg letten en toch genieten van de overweldigende natuur.

Picknicken met uitzicht en de benen strekken bij een waterval of gletsjer. Rondkijken in een dorpje met houten huizen en knusse winkeltjes. Dat maakt iedere autoreis in Noorwegen aangenaam. U ontvangt de routes als gedetailleerd roadbook of als gps bestand. Vikingreizen staat voor comfort. Wij bieden daarom hotelreizen met B&B of halfpension.

Stel uw eigen Noorwegenreis samen

U droomt al heel lang van een uitgebreide Noordkaapreis maar wilt niet al te lange dagtochten en wellicht af en toe een rustdag. Of u wilt juist een reis door Noorwegen maken met grotere afstanden per dag, zodat u meer gebieden kunt doorkruisen of de reisduur kunt inkorten.

Misschien wilt u uw reis combineren met een week mountainbiken, vissen of bergwandelen. Geen probleem. Wij helpen u graag op weg aan een hotelreis op wens, zelfs als u tussendoor een week in een hut op een camping wilt verblijven. Klik op de knop hieronder om meer te lezen over het maatwerk dat wij kunnen bieden.