Vikingreizen

hotelreizen door Noorwegen voor echte reisliefhebbers

Slechts 10 % aanbetaling

extra lage annuleringskosten in verband met het Corona virus

Motorreizen in Noorwegen

Met motorreizen door Noorwegen hebben wij al 40 jaar ervaring. Hierdoor kennen wij nog veel oude bergpassen en binnenwegen waarop het landschap intens genoten kan worden zonder last te hebben van te veel toeristen. Een motorvakantie is niet compleet zonder de lokale bezienswaardigheden zoals Runenstenen, huisvlijt, Seters en kleine open lucht musea, ook al maakt u soms slechts even een foto van de buddyseat. Vikingreizen staat voor comfort en biedt daarom uitsluitend hotelreizen, met B&B of halfpension.

Autoreizen in Noorwegen

Wie een autoreis door Noorwegen maakt wil veel zien vanachter het stuur. Stille binnenwegen door de natuur en iets grotere wegen door de bergen zijn geschikt voor een autovakantie omdat daar het verkeer niet teveel van uw aandacht vraagt tijdens het toeren door de mooie natuur. Picknicken met mooi uitzicht en de benen strekken bij een bezienswaardigheid of pauzeren in een dorpscentrum maakt het reizen met de auto aangenaam. De routes staan in een roadbook maar kunnen ook als GPS file geleverd worden. Vikingreizen staat voor comfort en biedt daarom uitsluitend hotelreizen, met B&B of halfpension.

 

Maatwerk

Wilt u een hotelreis met langere of kortere dag-afstanden?  Of meer dagen op één locatie om te kanoën, wandelen of mountainbiken? Of u wilt een reis combineren met bezoek aan vrienden, werk of anderszins? Geen probleem. Wij helpen u graag op weg. Klik op de knop hieronder om meer te lezen over het maatwerk dat wij kunnen bieden.