Wat onze reizigers ervan vinden in 2023

Begin mei in zuid Noorwegen
20230502_100347

Hallo Geert,  (05.05.2023)

Voor ons kwam eind april het beste uit om met de motor een 7-daagse rondreis door Noorwegen te maken. Na wat grasduinen op internet bleek een reis boeken bij Vikingreizen de beste optie. En achteraf zou blijken dat het een hele goede keuze was. Alles (hotels, eten en routes) was perfect geregeld, maar over één ding heb je niets te zeggen: het weer. De tweede dag moesten wij door hevige sneeuwval onze rondreis afbreken. En dan is het erg fijn als je terug kan vallen op Vikingreizen. Geert dacht met ons mee, regelde hotels en stuurde ons alternatieve routes. Zo fijn dat we dat niet zelf hoefden uit te zoeken en te regelen  Chapeau Geert.

Ondanks dat we niet de hele route hebben kunnen rijden hebben was de reis onvergetelijk. Wat is Noorwegen toch een mooi land. We komen zeker nog een keer terug om onze rondreis af te maken. En dat mag Vikingreizen weer voor ons regelen.

Groeten van Piet en Ton.

IMG_3710
IMG_3757

Hallo Geert,  (09.05.2023)

Geert,

We zijn veilig thuisgekomen na een schitterend avontuur. Prachtig weer en een zeer mooie natuur.

De hotels waren een topper en alles zeer goed georganiseerd. Voor herhaling vatbaar.

Bedankt 🙏

Kurt, Louis, Koen en Jeroen

Reacties en foto's uit 2022

20230502_100347

Beste Vikingreizen,  (Noordkaapreis)

Het is al een paar weken geleden dat we terug zijn van een fantastische motorreis door Noorwegen. We willen jullie hier graag voor bedanken! Onze complimenten voor hoe de reis is opgezet! Goede afstanden, variërende routes, mooie hotels en lekker eten!
Wie weet tot een volgende keer.

Groet,
Johan en Emmie

Dag mijnheer Sikkens,

Ik schrijf u een beetje laat, maar we willen nog laten weten dat we een prachtige vakantie hebben gehad. Alles was perfect geregeld, boot, hotels maar ook vooral de route. Iedere dag zeiden we wel een keer tegen elkaar, dat heeft Geert mooi uitgezocht. We waren er nog nooit geweest, wel in Denemarken en Zweden. Wat een prachtig gevarieerd land. Het waren soms spannende autotochten met klimmen, afdalen en smalle wegen. Maar gelukkig hebben we op ca 1,5 dag na mooi weer gehad. De ene dag 6 graden boven op een berg in de sneeuw, de volgende dag 21 graden, strak blauwe lucht aan de Atlantic Road.

Op de boot hadden we zowel heen als terug prachtig weer zonder golven haha. Dat scheelt toch behoorlijk voor de eetlust. Want ook dat was allemaal super.

Toen we de route van je kregen schrokken we wel even van de vele kilometers die we dagelijks moesten rijden, maar ook dat viel mee omdat er zoveel te zien en te beleven was. Zelfs bij de “rustdagen” hebben we de routes gereden.  Met vriendelijke groet,

Wim en Dicky

top sfeerplaatje

Hoi Geert, Wij willen je bedanken voor de prachtige reis die wij hebben mogen maken onder jouw begeleiding. Alles was top verzorgd, routes waren prachtig, de hotels waren allemaal netjes en met ruime keuze en goed eten. We hebben op de boot ook mensen gesproken die via jou geboekt hebben, ook die waren vol lof, je doet blijkbaar iets goeds 😉

Groeten mede namens Maria en Helmich,

Marina en Martijn

Sorfjord tussen Odda en Ulvik[46544]

Goedemorgen Geert,

Wat een fijne routes hebben we gereden en ook de hotels waren prima. We hebben veel mooi weer gehad. Dank je voor deze reis! Met vriendelijke groeten,

Evelyn & Torunn

14 daagse Noorwegen

Goedemorgen Geert,

Lars en ik willen je  hierbij bedanken voor een hele mooie week in Noorwegen. De routes waren echt super en we hadden natuurlijk ook wel geluk met het weer (behalve 1 dag dan). We hebben echt van alles genoten en waren heel blij dat we de laatste nacht nog in een goed hotel hebben kunnen overnachten en niet in een appartementje ergens boven een winkel. Nogmaals bedankt voor alles en we zullen je zeker bij vrienden en kennissen aanprijzen.

Fijne dag, met vriendelijke groet, Edwin

IMG_20220624_110814455_HDR

Wauwww Geert, Wat is het een waanzinnig reis zeg.....nu al!!!

Gr Helmich, Martijn, Marina en Bianca    (na 4 dagen van de 15-daagse ontvangen)

Ja, we hebben er van genoten, Geert. Alles was perfect geregeld en mooie routes.

De betalingen op de veerboten is gewijzigd, ze scannen je nummerbord en de rekening krijg je thuis. Als je jezelf aanmeldt bij de organisatie hoef je geen opslag te betalen. Misschien iets om te vermelden in de info.

Kortom , een prachtige reis , bedankt namens ons drieën.

Goedemorgen Geert,

Bedankt voor de fantastische reis. We hebben gelukkig bijna alleen maar mooi weer gehad met heerlijke temperaturen om motor te rijden. De routes waren echt geweldig goed en konden zonder enig probleem op onze Garmin navigatie gebruikt worden. De hotels waren allemaal prima. Bij het Thon hotel in Al, hadden ze alleen maar Spaghetti Bolognese, daar zijn noren niet zo goed in blijkbaar. Het ontbijt daarentegen was perfect.

Bij het hotel in Oslo was wat onduidelijkheid over het parkeren, we hebben onder het hotel geparkeerd en met een plakbandje van het hotel ons bewijs op de ruit geplakt. De mensen in het hotel konden ons niet goed uitleggen hoe het e.e.a. gedaan moest worden, hoewel ze echt super hulpvaardig waren. Verder was alles echt perfect, met goed eten en echt overal heel hulpvaardige mensen. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,

Han en Marjolijne

Hoewel we al weer effe thuis zijn is het de hoogste tijd om wat van ons te laten horen over onze 15 daagse Zuid Noorwegenreis via de Eemshaven. Daar kan ik kort over zijn:  Fantastisch!   Alles perfect voor mekaar, routes dik in orde, de hotels waren super, we zijn echt niets tekort gekomen.

Paar kleine dingetjes hou je toch maar daar kun jij 1,2,3 ook niks aan doen:  de boot ging op de heenreis behoorlijk tekeer i.v.m harde wind en hoge golven. Bij 1 Hotel was het restaurant gesloten op de zondag zodat we in het dorp moesten eten bij een luxe snackbar met 1 gangetje maar dat werd later ook weer gladgestreken in het hotel (we kregen een groot glas bier van 14,5 euro!) En het weer zat soms niet helemaal mee (maar dat weet je van te voren). De Trolstigen was gesloten wegens een aardverschuiving, het is zoals het is. Er stonden op andere dagen geweldige uitzichten tegenover. Kortom: het is ons uitstekend bevallen, ik sluit het niet uit dat ik nog eens die kant op gaat met jou (Lofoten b.v.)

Harstikke bedankt voor een hele beste vakantie!

Groeten van: René, Emiel. Co, Jaap en Wim

Beste Geert,

Allereerst zijn we erg tevreden over de afhandeling van onze vragen en opmerkingen en de afhandeling van een fout in de vouchers van Molde. Over all hebben we veel gezien en gedaan en een goede indruk gekregen van het land en de bewoners. Inderdaad een land waar je tot rust kunt komen.

De ritbeschrijvingen zijn heel behulpzaam en meestal klopten ze als een bus. Een enkele keer raakten we de route kwijt. De ritten zijn soms te lang zodat je nauwelijks tijd hebt om eens wat anders te doen, zoals shoppen of een andere activiteit zoals fietsen, zwemmen en bootje varen. Dat is soms jammer. Ook al lijkt 300 km rijden per dag niet lang, veel wegen laten slechts een snelheid van 60-70 km per uur toe en dan wordt het toch wel een lange autorit, zeker als er ook nog stremmingen zijn of een reisbus op een smalle bergpas. We pleiten er dan ook voor om hier en daar een alternatieve, snellere route op te geven.

Met vriendelijke groet

Louis & Karenza, Hadassa en Sacha

Beste Geert,

Het was werkelijk een fantastische reis. We hebben het ook erg getroffen met het weer! Dank voor het regelen! We kijken er met heel veel plezier op terug. Nog een tip voor overtocht: ze laten de motoren pas als laatste aan boord gaan. Zowel heen als terug. Het heeft geen zin om vroeg aanwezig te zijn. Zeker niet met regen of veel zon.

Groet Frank  (Noordkaapreis)

Dag Geert Sikkens,

Hierbij wil ik een review achterlaten betreffende een prachtige reis '18 dagen Lofoten Noorwegen'. Mijn eerste (motor-)reis naar Noorwegen, via Vikingreizen, was indrukwekkend en fantastisch ! Op zoek naar een compleet georganiseerde reis kwam ik vrij snel bij Vikingreizen, prachtige reizen en goede afstemming vooraf. De reis in Noorwegen was prima georganiseerd, de ferries, de hotels en de routes, voor mijn in gpx-formaat. Vooral de routes, waaronder de vele 'kruip-door, 'sluip-door'-wegen, gaven mij een mooie indruk van dit bijzonder mooie land Noorwegen. Rijden in prachtige natuur, heel weinig verkeer, soms regen, relaxed rijden ( met cruise-control ) en routes die allemaal afgestemd zijn op een dag rijden.  Ja, ik heb genoten van 3 weken prachtig avontuur in zeer mooi land. Een aanrader.

Geert, bedankt !  Met motorgroeten,  Wil  (Lofotenreis)

Hoi Geert,

We hebben genoten van onze reis naar Noorwegen. Alles liep op rolletjes. Perfect georganiseerd. We waren vooral zeer tevreden over jouw GPS routes die wij in onze Tomtom hebben geladen. Daardoor hebben we met groot gemak de mooie tochten gereden. Geen enkele keer was de weg met de auto niet te doen en we zijn op plekken geweest die we niet zo gauw zouden hebben gevonden of gedaan. Bedankt ervoor.

Herman en Ineke (14-daagse)

(uitgebreide Lofotenreis)  Goedemiddag  meneer Sikkens, we zijn weer thuis. Ik wil u nog even vertellen dat we een fantastische vakantie hebben gehad met super goed weer. Het was zelfs een aantal dagen 30 graden, eigenlijk  wat te warm. Wat is het toch een prachtig en relaxt land. Alles is daar mooi. Dank u wel voor het maken van deze reis.

Groeten Koos en José

Hoi Geert , even weer een berichtje van ons nu van uit  Vradal . Vandaag een bijzonder mooie zeer afwisselende reisdag . Tot dusverre is het een zeer goed georganiseerde reis Geert . Zeer goede reis beschrijving hebben we ervaren  . Was voor Greetje geen enkel probleem en op jouw advies de dag teller iedere dag weer op nul vergemakkelijkt het zeer zeker . De fjorden waren voor ons totaal nieuw maar wel heel indrukwekkend.  De vele tunnels zullen nooit mijn hobby worden . Ik vind dat er snel in gereden wordt . En de hotels waren stuk voor stuk gemakkelijk te vinden en worden door ons als erg luxe beoordeeld en uitstekende buffet maaltijden . Over de routes die jij hebt samen  gesteld zijn wij vol lof . Vr groet Jaap en Greetje

Beste Geert,    (bericht ingekort)

We zijn weer terug van een prima vakantie! De routes zijn mooi en ook voor een Tesla prima te doen. Het wemelt van de superchargers, wat uitstekend werkt. Het laatste hotel was wel erg gedateerd, maar wel functioneel. De badkamer  zo verouderd dat het bijna weer hip is (bruine bloemetjestegels)

Hoi , wij zijn nu onderweg met 7 daagse reis door Noorwegen , wat een fantastisch land heb je een voorstel voor volgend jaar 2023 week 24 of 25 ?

Goedenavond. We zijn terug in België van de 11 daagse Noorwegenreis.  Wat een geweldig mooie reis, fijne hotels en uitstekende routes. We hebben alle vier volop genoten. Bedankt voor de prima service.

 

Hallo Geert,

15-daagse

Wij wilde even laten weten dat de reis tot nu toe echt super is,  heel goed geregeld. Wat een prachtig land is Noorwegen. We genieten nog een weekje,  maar willen je dit alvast laten weten. Helaas zit het weer niet helemaal mee,  maar 2e week lijkt beter te worden,  maar desondanks een heerlijke vakantie..

Groetjes

 

*  Misschien verstandig in het reisverslag aangeven dat men pas vanaf 19.00 uur kan inschepen op de boot van Hirtshals naar Bergen op Voucher stond uiterlijk 19.00 uur wij waren er om 13.00 uurs middags en dachten dat we gewoon aan boord konden. De gate gaat om 19.00 uur open.

Neemt niet weg dat we een fantastisch georganiseerde reis hebben gemaakt met top hotels en 2 uitstekende appartementen, nogmaals onze dank daarvoor. bij een volgende reis naar Scandinavië zullen we zeker van jou reisbureau gebruik maken.

Beste Geert,

Was een prachtige week, goed geregeld . We gaan overleggen, wat betreft volgend jaar.

Goedemiddag Geert,  (Noordkaapreis)

Bert en ik hebben genoten van een fantastische reis. We zijn uitermate happy met de door jou samengestelde reis - routes, hotels en bezienswaardigheden- helemaal top. Niet te plannen maar heel bepalend was het uitermate goede weer wat we, op een enkel dagje regen na, hebben genoten.

Groet Willen en Bert

Geachte heer Sikkens,  (verkorte 15-daagse)

Gisteren zijn wij gezond en wel teruggekeerd van onze rondreis door Noorwegen.
Hartelijk dank voor Uw inspanningen. Alle afspraken klopten tot in de puntjes.

Sipke en Elske

Geert,  (verkort)

We zijn inmiddels weer terug. Reis is goed verlopen. Was een hele mooie toer, daar waren we het allemaal over eens. Ik wil je nog wel even updaten over de hotels etc. Strandfjordhotel in Ulvik was ook een mooi hotel. Ook het diner was goed. Hotel in Ustedalen in Geilo was matig. Bedden waren wel heel erg smal en ook erg kort. Diner was zeer matig. Er was een buffet met zeer vet varkensvlees. Laatste hotel in Rysstad was ook prima. Nette kamers, goede bedden en een goed diner.

Hutten aan boord waren ook niet al te groot. Smalle bedden. Verder was het aan boord wel OK. Ontbijt was overal wel goed. Bijgaand nog wat foto’s.  M.vr.gr.  Adrie

Hoi Geert, Wij willen je bedanken voor de prachtige reis die wij hebben mogen maken onder jouw begeleiding. Alles was top verzorgd, routes waren prachtig, de hotels waren allemaal netjes en met ruime keuze en goed eten. We hebben op de boot ook mensen gesproken die via jou geboekt hebben, ook die waren vol lof, je doet blijkbaar iets goeds 😉

Groeten mede namens Maria en Helmich,

Marina en Martijn

Goedemorgen Geert,

Lars en ik willen je  hierbij bedanken voor een hele mooie week in Noorwegen. De routes waren echt super en we hadden natuurlijk ook wel geluk met het weer (behalve 1 dag dan). We hebben echt van alles genoten en waren heel blij dat we de laatste nacht nog in een goed hotel hebben kunnen overnachten en niet in een appartementje ergens boven een winkel. Nogmaals bedankt voor alles en we zullen je zeker bij vrienden en kennissen aanprijzen.

Fijne dag, met vriendelijke groet, Edwin

Goedemorgen Geert,

Wat een fijne routes hebben we gereden en ook de hotels waren prima. We hebben veel mooi weer gehad. Dank je voor deze reis! Met vriendelijke groeten,

Evelyn & Torunn

Wauwww Geert, Wat is het een waanzinnig reis zeg.....nu al!!!

Gr Helmich, Martijn, Marina en Bianca    (na 4 dagen van de 15-daagse ontvangen)

Ja, we hebben er van genoten, Geert. Alles was perfect geregeld en mooie routes.

De betalingen op de veerboten is gewijzigd, ze scannen je nummerbord en de rekening krijg je thuis. Als je jezelf aanmeldt bij de organisatie hoef je geen opslag te betalen. Misschien iets om te vermelden in de info.

Kortom , een prachtige reis , bedankt namens ons drieën.

Goedemorgen Geert,

Bedankt voor de fantastische reis. We hebben gelukkig bijna alleen maar mooi weer gehad met heerlijke temperaturen om motor te rijden. De routes waren echt geweldig goed en konden zonder enig probleem op onze Garmin navigatie gebruikt worden. De hotels waren allemaal prima. Bij het Thon hotel in Al, hadden ze alleen maar Spaghetti Bolognese, daar zijn noren niet zo goed in blijkbaar. Het ontbijt daarentegen was perfect.

Bij het hotel in Oslo was wat onduidelijkheid over het parkeren, we hebben onder het hotel geparkeerd en met een plakbandje van het hotel ons bewijs op de ruit geplakt. De mensen in het hotel konden ons niet goed uitleggen hoe het e.e.a. gedaan moest worden, hoewel ze echt super hulpvaardig waren. Verder was alles echt perfect, met goed eten en echt overal heel hulpvaardige mensen. Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Bedankt voor alles.

Met vriendelijke groet,

Han en Marjolijne

Hoewel we al weer effe thuis zijn is het de hoogste tijd om wat van ons te laten horen over onze 15 daagse Zuid Noorwegenreis via de Eemshaven. Daar kan ik kort over zijn:  Fantastisch!   Alles perfect voor mekaar, routes dik in orde, de hotels waren super, we zijn echt niets tekort gekomen.

Paar kleine dingetjes hou je toch maar daar kun jij 1,2,3 ook niks aan doen:  de boot ging op de heenreis behoorlijk tekeer i.v.m harde wind en hoge golven. Bij 1 Hotel was het restaurant gesloten op de zondag zodat we in het dorp moesten eten bij een luxe snackbar met 1 gangetje maar dat werd later ook weer gladgestreken in het hotel (we kregen een groot glas bier van 14,5 euro!) En het weer zat soms niet helemaal mee (maar dat weet je van te voren). De Trolstigen was gesloten wegens een aardverschuiving, het is zoals het is. Er stonden op andere dagen geweldige uitzichten tegenover. Kortom: het is ons uitstekend bevallen, ik sluit het niet uit dat ik nog eens die kant op gaat met jou (Lofoten b.v.)

Harstikke bedankt voor een hele beste vakantie!

Groeten van: René, Emiel. Co, Jaap en Wim

Beste Geert,

Allereerst zijn we erg tevreden over de afhandeling van onze vragen en opmerkingen en de afhandeling van een fout in de vouchers van Molde. Over all hebben we veel gezien en gedaan en een goede indruk gekregen van het land en de bewoners. Inderdaad een land waar je tot rust kunt komen.

De ritbeschrijvingen zijn heel behulpzaam en meestal klopten ze als een bus. Een enkele keer raakten we de route kwijt. De ritten zijn soms te lang zodat je nauwelijks tijd hebt om eens wat anders te doen, zoals shoppen of een andere activiteit zoals fietsen, zwemmen en bootje varen. Dat is soms jammer. Ook al lijkt 300 km rijden per dag niet lang, veel wegen laten slechts een snelheid van 60-70 km per uur toe en dan wordt het toch wel een lange autorit, zeker als er ook nog stremmingen zijn of een reisbus op een smalle bergpas. We pleiten er dan ook voor om hier en daar een alternatieve, snellere route op te geven.

Met vriendelijke groet

Louis & Karenza, Hadassa en Sacha

Beste Geert,

Het was werkelijk een fantastische reis. We hebben het ook erg getroffen met het weer! Dank voor het regelen! We kijken er met heel veel plezier op terug. Nog een tip voor overtocht: ze laten de motoren pas als laatste aan boord gaan. Zowel heen als terug. Het heeft geen zin om vroeg aanwezig te zijn. Zeker niet met regen of veel zon.

Groet Frank  (Noordkaapreis)

Dag Geert Sikkens,

Hierbij wil ik een review achterlaten betreffende een prachtige reis '18 dagen Lofoten Noorwegen'. Mijn eerste (motor-)reis naar Noorwegen, via Vikingreizen, was indrukwekkend en fantastisch ! Op zoek naar een compleet georganiseerde reis kwam ik vrij snel bij Vikingreizen, prachtige reizen en goede afstemming vooraf. De reis in Noorwegen was prima georganiseerd, de ferries, de hotels en de routes, voor mijn in gpx-formaat. Vooral de routes, waaronder de vele 'kruip-door, 'sluip-door'-wegen, gaven mij een mooie indruk van dit bijzonder mooie land Noorwegen. Rijden in prachtige natuur, heel weinig verkeer, soms regen, relaxed rijden ( met cruise-control ) en routes die allemaal afgestemd zijn op een dag rijden.  Ja, ik heb genoten van 3 weken prachtig avontuur in zeer mooi land. Een aanrader.

Geert, bedankt !  Met motorgroeten,  Wil  (Lofotenreis)

Hoi Geert,

We hebben genoten van onze reis naar Noorwegen. Alles liep op rolletjes. Perfect georganiseerd. We waren vooral zeer tevreden over jouw GPS routes die wij in onze Tomtom hebben geladen. Daardoor hebben we met groot gemak de mooie tochten gereden. Geen enkele keer was de weg met de auto niet te doen en we zijn op plekken geweest die we niet zo gauw zouden hebben gevonden of gedaan. Bedankt ervoor.

Herman en Ineke (14-daagse)

(uitgebreide Lofotenreis)  Goedemiddag  meneer Sikkens, we zijn weer thuis. Ik wil u nog even vertellen dat we een fantastische vakantie hebben gehad met super goed weer. Het was zelfs een aantal dagen 30 graden, eigenlijk  wat te warm. Wat is het toch een prachtig en relaxt land. Alles is daar mooi. Dank u wel voor het maken van deze reis.

Groeten Koos en José

Hoi Geert , even weer een berichtje van ons nu van uit  Vradal . Vandaag een bijzonder mooie zeer afwisselende reisdag . Tot dusverre is het een zeer goed georganiseerde reis Geert . Zeer goede reis beschrijving hebben we ervaren  . Was voor Greetje geen enkel probleem en op jouw advies de dag teller iedere dag weer op nul vergemakkelijkt het zeer zeker . De fjorden waren voor ons totaal nieuw maar wel heel indrukwekkend.  De vele tunnels zullen nooit mijn hobby worden . Ik vind dat er snel in gereden wordt . En de hotels waren stuk voor stuk gemakkelijk te vinden en worden door ons als erg luxe beoordeeld en uitstekende buffet maaltijden . Over de routes die jij hebt samen  gesteld zijn wij vol lof . Vr groet Jaap en Greetje

Beste Geert,    (bericht ingekort)

We zijn weer terug van een prima vakantie! De routes zijn mooi en ook voor een Tesla prima te doen. Het wemelt van de superchargers, wat uitstekend werkt. Het laatste hotel was wel erg gedateerd, maar wel functioneel. De badkamer  zo verouderd dat het bijna weer hip is (bruine bloemetjestegels)

Hoi , wij zijn nu onderweg met 7 daagse reis door Noorwegen , wat een fantastisch land heb je een voorstel voor volgend jaar 2023 week 24 of 25 ?

Goedenavond. We zijn terug in België van de 11 daagse Noorwegenreis.  Wat een geweldig mooie reis, fijne hotels en uitstekende routes. We hebben alle vier volop genoten. Bedankt voor de prima service.

 

Hallo Geert,

15-daagse

Wij wilde even laten weten dat de reis tot nu toe echt super is,  heel goed geregeld. Wat een prachtig land is Noorwegen. We genieten nog een weekje,  maar willen je dit alvast laten weten. Helaas zit het weer niet helemaal mee,  maar 2e week lijkt beter te worden,  maar desondanks een heerlijke vakantie..

Groetjes

 

*  Misschien verstandig in het reisverslag aangeven dat men pas vanaf 19.00 uur kan inschepen op de boot van Hirtshals naar Bergen op Voucher stond uiterlijk 19.00 uur wij waren er om 13.00 uurs middags en dachten dat we gewoon aan boord konden. De gate gaat om 19.00 uur open.

Neemt niet weg dat we een fantastisch georganiseerde reis hebben gemaakt met top hotels en 2 uitstekende appartementen, nogmaals onze dank daarvoor. bij een volgende reis naar Scandinavië zullen we zeker van jou reisbureau gebruik maken.

Beste Geert,

Was een prachtige week, goed geregeld . We gaan overleggen, wat betreft volgend jaar.

Goedemiddag Geert,  (Noordkaapreis)

Bert en ik hebben genoten van een fantastische reis. We zijn uitermate happy met de door jou samengestelde reis - routes, hotels en bezienswaardigheden- helemaal top. Niet te plannen maar heel bepalend was het uitermate goede weer wat we, op een enkel dagje regen na, hebben genoten.

Groet Willen en Bert

Geachte heer Sikkens,  (verkorte 15-daagse)

Gisteren zijn wij gezond en wel teruggekeerd van onze rondreis door Noorwegen.
Hartelijk dank voor Uw inspanningen. Alle afspraken klopten tot in de puntjes.

Sipke en Elske

Geert,  (verkort)

We zijn inmiddels weer terug. Reis is goed verlopen. Was een hele mooie toer, daar waren we het allemaal over eens. Ik wil je nog wel even updaten over de hotels etc. Strandfjordhotel in Ulvik was ook een mooi hotel. Ook het diner was goed. Hotel in Ustedalen in Geilo was matig. Bedden waren wel heel erg smal en ook erg kort. Diner was zeer matig. Er was een buffet met zeer vet varkensvlees. Laatste hotel in Rysstad was ook prima. Nette kamers, goede bedden en een goed diner.

Hutten aan boord waren ook niet al te groot. Smalle bedden. Verder was het aan boord wel OK. Ontbijt was overal wel goed. Bijgaand nog wat foto’s.  M.vr.gr.  Adrie

DSC00161
IMG_9915[42287]
klant 1
klant 2
Zuid Noorwegen
Fred 4
8-daagse
8-daagse
DSC00161