Autovakantie in Noorwegen met Viking Reizen

  •  Slechts 10% aanbetaling

  •  Aangesloten bij het GGTO garantiefonds

  •  Reizen voor autoclubs ook mogelijk

  •  Gevarieerd aanbod aan autovakanties

  •  ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van reizen

Programma 2024

9 -daagse autoreis 2024

Door het opheffen van de boot vanuit Emden zal deze reis worden aangepast.
Deze autoreis heeft dag afstanden van circa 200 km. Er is slechts 1 langere rit, maar door de aard van het traject rijdt u deze ook gemakkelijk in 4 uur. U kunt relaxed reizen en pauzeren om te fotograferen, te picknicken en /of bezienswaardigheden te bezoeken.
De reis start met de boot van Emden naar Kristiansand. Op dag 2 maakt u kennis met de zuidkust. De derde dag start met een rit door de Highlands, gevolgd door een prachtige natuurrit in de bergen. Dag 4 bezoekt u de Hardangervidda en enkele fjorden. De noordelijkste dagtocht staat in het teken van hooggebergte en het Sognefjord.  De zesde dag wordt voornamelijk bepaald door een hoogvlakte naar skioord Geilo. Op dag 7 trakteren wij u op een mooie bergrit naar de Telemark. De laatste dag in Noorwegen toert u langs de Nisser, een uitgestrekt bergmeer. In de middag ligt de boot weer voor u klaar in Kristiansand.
Op de dag van de thuisreis kunt u eerst heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

13-daagse autoreis 2024

Door het opheffen van de boot vanuit Emden zal deze reis worden gewijzigd.
Op deze rondreis worden de "Highland"en de zuidkust gecombineerd met de mooie eilanden aan de monding van het Sognefjord en de Sognefjel.  Geen trolstigen of Atlantic Road, maar wel veel fjorden, hoogvlaktes en kustgebied.
Een ontspannen rondrit met twee dagen een rustdag of rondrit (Lavik en Morgedal)
Heerlijke hotels, gevarieerde landschappen op de relatief korte dagreizen bieden volop ontspanning tijdens het ontdekken van zuidwest Noorwegen.
Start en finish liggen in het Duitse Emden, vlak bij de Nederlandse grens.

15 daagse autoreis 2024

Door het opheffen van de boot vanuit Emden, zal deze reis worden aangepast.

Deze topreis scoorde in 2023 hoge ogen. Bijna alle specifieke bijzonderheden van zuidwest Noorwegen komen in deze rondreis aan bod. Een heerlijke rondreis vol variatie en bezienswaardigheden. Inclusief Telemark en de ruigtes van de provincie Agder. Verder bezoekt u natuurlijk de fjorden, het hooggebergte, de natuurparken en highlights als de Trolstigen en de Atlantic Road. Relatief korte routes en vier rustdagen waarop een rondrit gemaakt kan worden. In de 3 en 4 sterren hotels is ook het diner inclusief, m.u.v. Molde. Aan boord heeft u een buitenhut met douche/wc en ook daar zijn de maaltijden inclusief.